Termeni și condiții
Magazinele noastre: UNIC ZORILE SOIUZ

Termeni și condiții

1.Retur de marfa

 

Puteti testa orice produs PernaMea!
PernaMea va permite sa testati produsul ales timp de 2 zile. In acest interval aveti posibilitatea sa utilizati produsul si sa va convingeti de confortul oferit si calitatea acesteia.

In cazul in care nu sunteti pe deplin satisfacut, sau nu va convine culoarea, modelul si alte caracteristici puteti returna marfa nedeteriorata. In ambalajul original si primiti suma achitata inapoi sau va schimbam produsul pe un alt produs care s ava convina.

Transportul pentru produsul returnat va fi achitat de dvs.
- Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare. In acest caz, te rugam sa ne contactezi in scris la adresa info@pernamea.md
- Pentru reclamatii si servicii post vinzare va rugam sa va adresati la tel 069779595

 

2. Garantia produselor

Producatorul garanteaza ca toate produsele PernaMea isi vor indeplini functiile, daca le folositi conform instructiunilor.
Producatorul garanteaza repararea tuturor eventualelor defecte ale produselor aflate in garantie doar daca defectele depistate sint din fabrica.

In cazurile in care produsele s-au deteriorat din motivul folosirii incorecte sau din cauza neglijentei cumparatorului, PernaMea va repara defectul din contul platii cumparatorului.3. Modalitatea de plata

Achitati produsele PernaMea la livrare!

Sau la procurarea produselor in magazinele PernaMea din C.C.Zorile et 2 si C.C.UNIC et 3 achitati pentru produsele procurate cu ajutorul cardului bancar sau prin numerar.

Abonează-te! Produse noi, reduceri, oferte!

Produsul a fost adaugat in cos